9/29/2012

Google Web Yöneticisi Araçları'ndan e-posta bildirimi

Sayın Web Yöneticisi Araçları kullanıcısı,

Sağlıklı ve iyi performans gösteren bir web sitesine sahip olmanın sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Sitenizin durumu hakkında size bilgi sağlamak amacıyla artık sitenizle ilgili kritik veya önemli sorunlar tespit ettiğimizde Web Yöneticisi Araçları otomatik olarak bir bildirim gönderecektir.

Size yalnızca, sitenizin sağlığını veya arama performansını önemli derecede etkileyeceğini düşündüğümüz, çözümü için anlaşılabilir işlemler uygulanabilen sorunlara ilişkin e-postalar göndereceğiz. Örneğin, sitenizde kötü amaçlı bir yazılım tespit edersek veya sitenizi tararken karşılaştığımız hata sayısında büyük artış görürsek e-posta göndeririz.

Çoğu sitede bu tür sorunlara az rastlanır. Sitenizde bir sorun varsa, gelen kutunuzu doldurmamak için belirli bir süreyle gönderdiğimiz e-posta sayısını sınırlarız.

Web Yöneticisi Araçları'ndan hiçbir e-posta iletisi almak istemiyorsanız, e-posta gönderme tercihlerinizi https://www.google.com/webmasters/tools/preferences adresinden değiştirebilirsiniz.

Bu değişikliği, sitenizin sağlığıyla ilgili kritik ve önemli sorunlar hakkında bilgi sahibi olmak için kullanışlı bir yöntem olarak göreceğinizi umuyoruz.

Web Yöneticisi Araçları ve Google uyumlu web siteleri oluşturma hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz lütfen http://www.google.com/webmasters adresini ziyaret edin.

Web Yöneticisi Araçları Ekibi


© 2012 Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

Bu zorunlu e-posta hizmet duyurusu, size Google Web Yöneticisi Araçları hesabınızdaki önemli değişiklikler hakkında güncel bilgileri vermek için gönderildi.